جعبه ابزار دیجیتال

برای داشتن شناخت کامل از ابزار های دیجیتال بهتره که قبلش در مورد فرایند دیجیتال مارکتینگ صحبت کنیم و بعد ببینیم که این ابزارهای دیجیتال قراره کجا به ما کمک کنند. پروسه دیجیتال مارکتینگ در مرحله اول هر مجموعه ای و شرکتی برای ورود به بازار دیجیتال در گام نخست نیاز به یک تارنما یا همون سایت داره که تبدیل بشه به هسته مرکزی پروسه دیجیتال مارکتینگ، این سایت میتونه خیلی ساده از طریق وب سایت های سایت ساز به وجود اومده باشه، یا از طریق ماژول های آماده سایت ساز مثل ووردپرس ساخته شده باشه یا در حالت سوم به صورت تخصصی کد نویسی شده باشه. در هر حال هر کدوم از این سه تا که باشه، عالیه. حالا بعد از به وجود اومدن سایت شرکت باید هدفش رو از داشتن سایت مشخص کنه که آیا فقط قراره برند مجموعه معرفی بشه؟ آیا خدمات شرکت در اون معرفی بشه و یا قراره محصولاتی اونجا فروخته بشه؟

در مرحله دوم نیاز هست تا با استفاده از روش ها و تکنیک های مختلف جذب مانند فعالیت در شبکه های اجتماعی مثل اینستاگرام (جذب فالوور هدفمند چه از طریق تبلیغات و چه از طریق اکسپلور اینستاگرام) افراد علاقه مند به حوزه کاری خود را مطلع کنیم و بهشون نشون بدیم که تو چه زمینه ای مهارت داریم و چه جوری میتونیم بهشون کمک کنیم تا به ما اعتماد کنن که این موارد لیست برکاربرد ترین این ابزار ها هستن.سئو، تبلیغات کلیکی، اینستاگرام، تلگرام، پیامک، ایمیل، واتس آپ، یوتیوب برای هدایت افراد در ابتدا باید با استفاده از تولید محتواهای رایگان که ممکنه به صورت ویدیو، صوت، کتاب الکترونیکی و … باشه این کار انجام بشه و در ادامه با راه اندازی باشگاه مشتریان وفادار شرایطی به وجود بیاد که منجر به شناخته شدن برند و فروش محصول یا خدمات گردد.

در مرحله سوم باید ترافیک ایجاد شده  (بازدید کنندگان و افراد حاضر در دنیای مجازی) اقدام به فالو کردن ما، سابکرایب کردن کانال ما، جووین شدن در کانال تلگرام ما، بازدید از سایت و … بکنند و یه جورایی ما اونات رو عضو باشگاه مشتریان خودمون بکنیم هر چند ممکنه تا ایجای کار از ما هیچ خریدی نکرده باشند و یا خرید های کوچکی مانند عضویت رایگان، یا عضویت های یک ماهه یا خرید ۱۰۰ گرم قهوه انجام داده باشند.

در مرحله چهارم دیگه مشتری ها به صورت کامل ما رو میشناسن، میدونن تو چه زمینه ای تخصص داریم و چه جوری میتونیم با بر طرف کردن نیازشون بهشون کمک کنیم (البته شاید خیلی جاها نیاز باشه تا فرایند نیاز ساری برای مشتری اتفاق بیوفته)

اون ها یک بار خدمات و محصولات ما رو تست کردن و ما به بهشون ثابت کردیم که قراره چه جوری کار کنیم، حالا تو این مرحله خریداران تبدیل میشن به مشتری های وفادار ما که اگر یک برند لباس داشته باشیم اول هر فصل به ما سرمیزنن که ببینن چه لباس جدیدی آوردیم و تمام.

و در نهایت در مرحله پنج دیگه بعدش کافیه که به صورت منظم و پیاپی این سیکل رو تکرار کنیم تا هر روز تعداد مشتری های وفادار ما بیشتر بشه که بعد از مدتی با توجه به تعداد مشتری های وفادار هر کسب و کار اقدام میکنه به تغییر استراتزی های مختلف  برای رشد بیشتر.

5/5 - (1 امتیاز)